14 mai 2012

Vi er i gang

På torsdag ankom pappa byggeplassen og vi planla ruten frem mot siste spiker i siste list. Optimistiske var vi og satte i gang fredag kveld. Gipsen i veggen på kjøkkenet mot badet ble fjernet og vi sa oss fornøyd.
Store deler av lørdag gikk med på å bygge opp igjen veggen, henge opp overskap, få spotene under til å fungere (og få ledningene til å strekke helt frem) og skru på og justere dørene. Godt jobba!



Nå skulle vi være ferdige med prakket, nå skulle det bli plankekjøring. Trodde vi. Vi startet med å legge plater på veggen som fortsetter nedover etter kjøkkeninnredningen. (den veggen vi skal ha tv'n på). Her er det tapet først og betong under. Skjærte til platen, klinte på lim, satte den på veggen. Nå var spenningen på topp! Plata festet seg ikke. Vi prøvde igjen, nå med mer lim. Neida. Alle tre som lyn opp på Byggmakker. Vi hadde fått feil lim. Nytt lim, nye forsøk. Nei, fungerte ikke nå heller. Vi måtte hjelpe til med skruer/stifter. Vi hadde det, men ikke små nok til at det skulle bli pent. Nei vel, vi fikk vente da.

Søndag morgen startet vi på ny frisk på veggen ved vinduene. Dette skulle bli så lett :) Men nå streiket stiftepistolen. Og det var ingen kramper å få inn i veggen. Redningen kom og vi fikk lagt platene på vindusveggen. Det ble endel justering og skjæring for å få dette til å passe. Men vi ble da ferdige. Vi fikk til og med satt opp stenderverk til veggen som skal dele av entrè og spisestue. Denne veggen skal vi kle med plater i dag. Og rekker vi det, skal vi sette opp noen plater på veggen vi måtte avslutte på før vi egentlig fikk startet.



Jeg prøvde å ta bilder av veggen vi har lagt plater på, men funker dårlig å ta bilder mot vindu. Ser kun det som er på verandaen :)

Ingen kommentarer: