17 januar 2013

Oppussing 2.0



Da er vi i gang med oppissing 2.0. Vi er nesten ferdig med 1.0. Det mangler finpuss og spotkasser i stua/kjøkkenet, men de kommer med tiden.

Oppussing 2.0, hva er det?
Den foregår fra veggen i gangen og bakover. Her skal vi først slå ned veggen mellom de to minste, og innerste, soverommene. Disse er på 7 kvm hver nå og skal bli ett stort på 14 kvm. Helt til høyre er trappenedgangen til kjelleren og mellom soverommet og den er det en liten gang med en bitte liten bod innerst. Dette skal bli walk-in-closet. (håper vi) Vi må få målt opp skikkelig og prøvd hvor dype hyller vi kan ha. For helt ærlig, er det ikke all verdens plass der.






Nå har vi ryddet ut av det innerste rommet, så der kan vi begynne å ta av lister og kledningen på veggen.
Som du ser av bildet over her er det ikke store rommene.

Når vi er ferdige med det som skal bli vårt soverom, flytter vi selvsagt inn dit. Da skal vi redusere gjesterommet. (det som ligger nærmest yttergangen). I dag må vi gå gjennom det for å komme bakover. Lite praktisk. Vi skal ta litt av det og lage en gang som løper helt bak til soveromsdøra vår og trappenedgangen.

Følg med.. (jeg skal bli flinkere til å oppdatere). Har rasket frem annonsen fra da vi kjøpte. Tenkte å ta bilder av det vi er ferdig med til nå og sammenlikne :)

Ingen kommentarer: